image1 image2 image3
logo

Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerrein

Na een periode van nauwe samenwerking tussen de Gemeente Twenterand, Brandweer, Politie, Veneberg Security, Twenterandse ondernemersverenigingen en onder begeleiding van BMD Parkmanagement zijn de bedrijventerreinen in Twenterand weer (her)gecertificeerd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B)!

Voor het AZB Westerhaar-Vriezenveensewijk is bestuurslid Frans Bakker als afgevaardigde aanwezig om aan dit platvorm deel te nemen.

Het platform houdt zich onder andere door middel van periodiek overleg, schouwingen op de industriegebieden bezig met het adviseren en veilig houden van industrieterreinen, omgevingen en toegangswegen.

Het platform zet zich in voor een preventief veilig werkklimaat op de industrieterreinen in Twenterand waarbij gezamenlijke doelstellingen worden ontplooid welke nagestreefd wenst te worden.

Door het Keurmerk Veilig Ondernemen is het mogelijk korting te verkrijgen op een aantal bedrijfsverzekeringen, zoals de gebouwen-, inventaris/goederen- en de bedrijfsschadeverzekering. Interpolis en meerdere verzekeraars (o.a. Nationale Nederlanden, Delta Lloyd, Aegon, Centraal Beheer Achmea en Avéro Achmea) bieden een korting aan van minimaal 10% op de premies van deze ‘brand’ verzekeringen als er een KVO certificaat overlegd kan worden.

 

2022  Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar - Vriezenveensewijk