image1 image2 image3
logo

uw winkelgebied Mooi Schoon


Een schoon winkelgebied is een mooi winkelgebied. Daarom houden we maandag 20 oktober 2014 van 7.00 tot 10.30 uur in het kader van de zwerfvuil actie 'Mooi Schoon' een extra schoonmaakronde in een aantal winkelgebieden van Twenterand. Waar nodig en mogelijk verwijderen we het onkruid, spuiten we het straatmeubilair en de verkeersborden af en blazen en vegen we de straten schoon. Bovendien krijgen de ondergrondse containers in de gemeente de komende tijd een extra opschoonbeurt.

Mooi Schoon
Mooi Schoon is een project in 14 ROVA-gemeenten en staat voor het bestrijden van zwerfvuil. Als ondernemer wilt u graag een aantrekkelijk en uitnodigend winkelgebied. De verschillende kernen van de gemeente Twenterand hebben al een relatief opgeruimd centrum. Dat willen we graag zo houden en waar mogelijk verbeteren. Samen met u en onze inwoners.

Het goede voorbeeld
We vinden het belangrijk om als gemeente zelf het goede voorbeeld te geven. Daarom maken we samen met ROVA op 20 oktober a.s. een aantal winkelgebieden in Twenterand extra schoon. Het gaat om Vriezenveen centrum, omgeving Kervelplein in Westerhaar, omgeving Julianastraat in Vroomshoop en omgeving de Brink in Den Ham.

Kom ook in actie
Ook u als ondernemer kunt deelnemen aan de actie 'Mooi Schoon'. Bijvoorbeeld door gratis de aanhanger van Mooi Schoon te gebruiken voor een opschoonactie. Deze kar zit vol materialen zoals bezems, afvalgrijpers, vuilniszakken en meer. Bovendien begeleidt een ROVA-medewerker de actie en wordt het ingezamelde zwerfvuil direct door ROVA afgevoerd. Wilt u uw klanten laten weten dat uw winkelgebied supporter van Mooi Schoon is? Binnenkort bezorgt een medewerker van de gemeente Twenterand in de winkelgebieden die extra schoongemaakt worden posters die u in uw etalage of op uw winkeldeur kunt hangen. U kunt de poster ook gratis afhalen op het gemeentehuis.

Uw wensen
Wellicht heeft u specifieke idee├źn of wensen over een zwerfvuil-vrij winkelgebied. Begin volgend jaar gaan wij hierover graag met u en ROVA in overleg via het Ondernemersplatform Detailhandel Gemeente Twenterand.

Laat u inspireren door een mooi schone omgeving en kom ook in actie tegen zwerfvuil.
Voor meer informatie kijk op www.mooi-schoon.nl.

Mooi Schoon. Mooi voor elkaar.

2022  Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar - Vriezenveensewijk