image1 image2 image3
logo

Afsluiting Hoofdweg Vriezenveen - Westerhaar


In de periode van maandag 11 augustus 7.00 uur tot en met vrijdag 31 oktober 2014 17.00 uur is de Hoofdweg tussen Vriezenveen en Westerhaar-Vriezenveensewijk ter hoogte van de Westerveenweg/Schottenweg gestremd.

Zowel de fietsbrug als de hoofdbrug over de Verbindingsleiding moet vervangen worden. Deze werkzaamheden nemen een periode van zo'n 12 weken in beslag. Reden voor de gemeente Twenterand om te zorgen voor een tijdelijke voorziening om het ongemak zoveel mogelijk te beperken.

Omleiding
Voor fietsers wordt een noodbrug (aan de oostkant van de bestaande brug) aangelegd. Voor het plaatselijke landbouwverkeer wordt een omleiding gerealiseerd door het grasperceel aan de noordwest kant van de brug. Op deze manier kan landbouwverkeer via de Harmsenweg, de Westerveenweg en de Hoofdweg van noord naar zuid en terug komen. De stremming in de Schottenweg wordt tijdelijk verwijderd. Via bebording wordt duidelijk gemaakt dat deze omleiding alleen geldt voor landbouwverkeer. Het overige gemotoriseerde verkeer kan gebruik maken van de N36.

Actuele informatie
Er worden borden geplaatst waarop de omleiding wordt aangekondigd. Wanneer er bijzonderheden of wijzigingen zijn, dan plaatsen wij dat op deze pagina.

2020  Algemeen Zakelijk Belang Westerhaar - Vriezenveensewijk